Doorlopend massages - Veronique Schelfaut & team

Tijdens het Gezondheidssalon 2019 bieden wij doorlopend massages aan door Veronique Schelfaut & team.

Trägermassage

Wil je op een leuke manier dooreengeschud worden en op een wolkje van de massagetafel afstappen?  Dan moet je de Trägermassage eens uitproberen. Van ‘kop tot teen’ word je onder handen genomen. En dit allemaal binnen het halfuur, zonder uit de kleren te moeten.  Gewoon doen!

Ontspanningsmassage

Een weldoende massage krijgen?  Ons team is heel ervaren om je op een korte tijd de voordelen te laten voelen van een ontspannende massage. Van spanning naar ontspanning?  Hier moet je zijn!

Zorgmassage

Is je lichaam in disbalans door een ernstige ziekte of aandoening?  Dan is zorgmassage zeer geschikt voor jou. Het is een veilige zachte relaxatiemassage die  je diepgaand laat ontspannen. Je kan kiezen voor een hoofd, - voet of handmassage met olie. Heb je liever geen olie? Dan is een relaxerende hoofd- en rugmassage op de ergonomische massagestoel ook mogelijk.  Zorgmassage is geschikt voor mensen die kampen met andere gezondheidsklachten zoals parkinson, MS, depressie, enz...  Ook voor wie geen gezondheidsklachten heeft en houdt van zachte massage, is de zorgmassage een aanrader.

Chinese hoofd- en nekmassage

De Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is mede ontstaan door zij die wél de voordelen zagen van het werken op acupunctuurpunten, maar het gebruik van de acupunctuurnaalden niet konden verdragen of als pijnlijk ervaarden.  Deze massage is een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, de nek en schouders. Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn; deze stressverschijnselen kunnen met deze massagevorm aangepakt worden.

Stoelmassage

Stoelmassage is een manuele drukpuntmassage op een ergonomische stoel waarbij verschillende punten op het hoofd, nek, schouders, armen en rug worden bewerkt.  Deze massage wordt gegeven op de kledij zonder gebruik van olie en duurt standaard 20 minuten.