Go Keto, Julie's Lifestyle

Go Keto demo

Wat als er een manier bestond om elke dag te genieten als een god in Frankrijk en tóch een gezond gewicht te behouden zonder dat je een ijzersterke wilskracht nodig hebt om op ‘het goede pad’ te blijven?

Maak kennis met de keto keuken: een pure keuken rijk aan gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en vis, waar Hollywood celebrities zoals Halle Berry, Kim Kardashian en Jennifer Lopez hun slanke lijn aan danken.

Julie Van den Kerchove toont je in haar nieuwste boek Go Keto hoe je in 30 dagen van je lichaam een natuurlijke vetverbrander kan maken, met meer dan 60 gluten- en suikervrije recepten, een gedetailleerd 4-weken menuplan én een 15-minute workout om je verbranding extra te ondersteunen. De recepten zijn snel en eenvoudig, met hoofdzakelijk ingrediënten uit de supermarkt. Goed voor flexitariërs, vegetariërs én Bourgondiërs.

Bio

Julie Van den Kerchove is het gezicht achter de populaire blog Julie’s Lifestyle en de auteur van Julie Natuurlijk, Easy Vegan met Julie en bestseller Het Keto Plan. Als jonge onderneemster is Julie ook veel gevraagd keynote speaker & workshop host. Hierin vertelt de chef hoe haar food passie geëvolueerd is van raw food naar keto en hoe jij ermee kan starten aan de hand van concrete tips en heerlijke gerechten. Samen met haar business partner Simon Matthys heeft ze ook de eerste Belgische raw vegan en keto productlijn ALL GOOD op de markt gebracht, met heerlijke taartjes, granola, crackers en meer.

www.julieslifestyle.com

www.instagram.com/julieslifestyleofficial/

www.facebook.com/julieslifestyle

www.youtube.com/julieslifestyle

 

www.instagram.com/allgoodbyjulieslifestyle