Ontmoet Goedele Leyssen tijdens het Gezondheidssalon!

Goedele Leyssen brengt tijdens het Gezondheidssalon een lezing over haar nieuw boek De Wellness Formule en ook een Wellness Workout.

Slechts 8% van de mensen realiseert zijn goede voornemens. De rest blijft dromen dat ‘het ooit wel zal komen’. 'Ik ga gezonder leven' is een populair goed voornemen dat we keer op keer met veel enthousiasme maken, maar dat vaak heel snel weer verwatert. Dat is jammer, want goed voor onszelf zorgen ligt aan de basis van succes op alle andere vlakken van ons leven. 

Zit jij met een aantal onvoltooide goede voornemens? In haar nieuw boek De Wellness Formule neemt Goedele Leyssen je mee door de Wellness Cirkel. Ontdek waar het bij jou verkeerd loopt en hoe je je goede voornemens kunt omzetten in krachtige rituelen voor een positieve mindset en een rustige geest in een kerngezond lichaam. Ontwikkel je op basis daarvan jouw gepersonaliseerde Wellness Formule, dan heb je alles in handen om het lichaam en het leven van je dromen te creëren. 

 

De Wellness Formule LIVE

Aangezien het creëren van rituelen de sleutel is tot het creëren van me-time in een drukke dag, gaan we tijdens deze workshop een aantal krachtige rituelen doen uit De Wellness Formule die je kunt gebruiken als je je 's ochtends wilt voorbereiden op een succesvolle dag en die je 's avonds in de juiste mood brengen voor een heerlijk rustgevende nacht. We werken aan onze fysieke wellness met een ontspannende stretchsessie en een tikje cardio en aan onze innerlijke wellness met ademhalingsoefeningen en een korte mindfulness-introductie. Verder kom je ook te weten waarom een goed dankbaarheidsritueel de sleutel is tot een gelukkig leven. Kom en enjoy!

 

Website Goedele Leyssen