Van ontspanning tot meditatief bewegen: EBT, Energetic Body Training

Te veel en langdurige stress en spanning mondt altijd uit in onaangename ervaringen. Nochtans is jouw unieke energie altijd in jou aanwezig, als een levendige stroom van mogelijkheden. Door niet meer tegen je stress te vechten krijg je ruimte om in te tunen op deze stroom en van daaruit vol drive en passie te leven.

Yves Verbeeck neemt jullie mee in een inspirerend verhaal, van het prille begin van ontspanning doorheen een boeiende ontdekkingstocht naar jouw oneindige levensenergie. Eens daar aangekomen geef hij aan hoe je vanuit deze energie kan bewegen, zowel met eenvoudige oefeningen als in het dagelijkse leven. Door zijn rijke ervaring heeft hij veel voorbeelden uit de praktijk, concreet en heel herkenbaar.

Als Licentiaat Kinesitherapie volgde hij verschillende specialisaties, waaronder relaxatietherapie alsook oosterse manuele therapie. Hij verdiepte zich meer dan vijfentwintig jaar in de helende bewegingsvorm chi kung en tai chi. Daarbij nam hij deel aan lessen, workshops en privétrainingen bij gerenommeerde meesters in binnen- en buitenland (Nederland, Frankrijk, Engeland en de VS).

Vanuit zijn jarenlange kennis, expertise en ervaring ontwikkelde hij het unieke trainingsconcept EBT (Energetic Body Training), een toegankelijk oefensysteem, waarin de inzichten en wegwijzers van het Westen en het Oosten samenkomen.

 

Probeer dit even uit tijdens het Gezondheidssalon!

 

Website Yves Verbeeck