DebSTOKO zorgt voor handhygiëne op onze beurs!

Deb is wereldwijd marktleider in professionele huidzorg.
Het uitgebreide assortiment komt tegemoet aan alle huidverzorgingsbehoeften in diverse omgevingen met producten waar mensen van houden, die ze begrijpen en graag gebruiken.
Al meer dan 80 jaar wenden wij onze expertise aan om innovatie op het gebied van Skin Care aan te sturen.

Deb engageert zich om samen met organisaties en bedrijven, die hun medewerkers daarin willen stimuleren, de handen op de werkplek écht te laten meetellen.
Beroepsgebonden huidproblemen kunnen worden voorkomen door implementatie van een aangepast en gestructureerd huidzorgprogramma.

Onder de merknaam Deb Stoko worden producten voorgesteld voor bescherming, reiniging, desinfectie en verzorging van de huid evenals manuele en automatische dispensersystemen die een hygiënische en economische verdeling van de producten garanderen .

Voor het desinfecteren van de handen zonder water wordt Deb InstantFOAM® Complete voorgesteld. Het is het eerste handdesinfectieschuim op alcoholbasis dat zowel compleet virusdodend als bacteriedodend is.
Voor het eerst wordt in één uniek product een totaaloplossing voor handhygiëne aangeboden waarbij veiligheid en gebruiksvoorkeur worden gecombineerd met een uiterst doeltreffende breedspectrum biocidewerking.

 

Deb-STOKO Europe GmbH

Contact Benelux

T: 02 461 05 75

E: info-bnlebstoko.com

www.debgroup.com