POP PILATES uit de VS op ons programma!

POP Pilates® tilt groepsfitness naar een werkelijk ONGEZIEN niveau! Als je de afgelopen jaren uitgekeken bent geraakt op de klassieke pilates, dan is DIT de vernieuwing en de frisse energie waar jij en jouw groepslessenpubliek naar op zoek zijn!

 

 

De combinatie van total body pilatesoefeningen met de attitude van choreografische dans en de energie van hedendaagse popmuziek zorgt voor een intensieve work-out die doeltreffend en FUN is! Je wordt als deelnemer uitgedaagd om van de ene oefening naar de andere te vloeien, waarbij je een keiharde core ontwikkelt en alle spiergroepen traint. Elke oefening kan aangepast worden aan JOUW persoonlijke wensen. Wanneer je je matje afstapt, zal je je bezweet en sterk voelen, en helemaal klaar voor MEER!

POP Pilates werd ontwikkeld door de nummer één fitness instructeur op YouTube, Cassey Ho van Blogilates. Cassey heeft de manier waarop mensen over gezondheid en fitness denken drastisch gewijzigd door er een levenswijze van te maken gebaseerd op passie en zelfverwezenlijking. Meer dan drie miljoen fans over de hele wereld hebben hun lichamen en hun levens getransformeerd door eenvoudigweg thuis haar video’s te volgen.

Dankzij POP Pilates wordt dit virtuele fenomeen uitgebreid naar een live groepsfitnesservaring, die jij nu ook in België kan meemaken! Charlotte de Hoogd en Emmy Poppe, de allereerste gecertificeerde POP Pilates instructeurs in de Benelux, laten je tijdens het Gezondheidssalon kennismaken met deze nieuwste fitnesstrend uit de VS. Dit mag je niet missen!

 

Voor meer details over het format, surf snel naar www.poppilateslife.com.